Då hoppas jag att ni blev nöjda med det ni fick se. Är det nu något som ni skulle vilja ta er en extra titt på så bokar vi en tid på Skärtorsdagen och Långfredagen. OM solenskiner och vädret är fint kommer jag att hålla KONSTNÄRERNASHUS hemma i Smygehamn öppet Påskafton och Påskdagen kl 11-16. Ateljé/galleriet är mycket litet så i händelse av många besökare, så får man ta en liten promenad i vår visningsträdgård. Där av öppet om solenskiner. Vill du boka en tid så gör du detta på 070-8603969 eller stefan@ateljem.se 
Jag önskar er alla en riktigt Glad Påsk
Stefan Mårtensson
Påsk Konstutställning 2020. I Coronatider.
Hej. i år får jag ha min påsk konstutställning på hemsidan i stället för i ateljé/galleriet Bjerbo Gård i Dalköpinge by. 
Här får ni möjligheten att se en film inspelad från den tänkta utställningen. Nedanför ser ni alla tavlorna som ingår i utställningen. 
När ni sätter "pekaren" på tavlan får ni upp storlek och pris. Saknas pris är tavlan såld. 

Om ni blir intresserade av en tavla tar ni kontakt med mig på 070-8603969 eller via denna hemsidas kontaktsida, annars stefan@ateljem.se 

Ines o Hjördis tavlorna målas med akryl på 300g akvarell papper. Ram och glas ingår. 

Om solen skiner och vädret är fint, kommer jag att ha vårt lilla galleri KONSTNÄRERNASHUS, Smygehamn öppet Påskafton och Påskdagen kl 11-16. Men bara om vädret är fint, galleriet är litet och för att undvika allt för stor kontakt får man gå en runda i vår visningsträdgård till det blir plats igen.  
Hitta hit. Använd Google Maps, skriv. Konstnärernashus, Smygehamn 


Glad Påsk
Stefan Mårtensson